U bent hier

U bent hier

Wat is het mooi donker

 Een lief katje neemt je mee op reis door de nacht. Je ontdekt wat er in het donker gebeurt en wie er allemaal wakker of onderweg is. Verder tel je één maan, twee ogen en zo verder tot wel duizend glinsterende sterren! Geniet van deze bijzondere tocht door het donker.

Wat is het mooi donker

“De nacht is vol geheimen en maakt indruk op jonge kinderen. Om te kunnen slapen moeten kinderen zich veilig en geborgen voelen. Een boek als dit helpt hen daarbij.’ Catherine Jousselme, kinderpsychiater

De boekjes van Emiri Hayishi zijn hele mooie eerste boekjes, perfect naar visuele stimulatie, maar zeker ook voor het eerste lekkere boeken -knuffel momentje met mama / papa - baby.


In deze reeks van Emiri Hayishi kunnen wij nog 3 andere boekjes warm aanbevelen:
Wat is de tuin mooi
Een boekje over een warme ontdekkingstocht in de tuin. Niet zomaar een boek, maar glinsterende hebbedingetjes vol letters om te lezen en dieren om te voelen.

Wat is de sneeuw mooi
Een lief konijntje neemt je mee naar een winters bos. Je ontdekt wie er allemaal in de sneeuw wonen. Je ontmoet één groot rendier, twee speelse beertjes en zo verder, tot wel duizend sneeuwvlokjes! Geniet van deze bijzondere reis door de sneeuw. Een glinsterend hebbeding met een konijntje dat je kunt voelen.

Wat is de zee mooi
Volg een vrolijk glittervisje en verken de zee! Tel op elke pagina de fluorescerende diertjes: 1 walvis, 2 schildpadden, 3 inktvissen , 4 zeesterren, 5 krabben en ... duizend kleine visjes! Kijken in dit boek is een echte belevenis.

Wij hopen eerstdaags deze boekjes te kunnen aankopen op de dienst.