U bent hier

U bent hier

Mama voor altijd

Sophie’s persoonlijke verhaal

"In 2016 verwachtten we ons tweede kindje. Vanwege een ernstige hersenaandoening werd Job al na 23 weken geboren. Hij overleed in mijn armen. In die periode had ik behoefte aan houvast. Hoe kan ik rouwen? Hoe kan ik mijn gevoel uiten? Hoe kan ik de liefde voor Job vasthouden en er voor zorgen dat hij nooit vergeten wordt? Ik vond maar weinig antwoorden. Hierdoor ontstond het idee om zelf een invulboek te maken. Een boek om moeders die hun kindje verliezen tijdens de zwangerschap of rond de geboorte houvast te bieden. Het resultaat is het invulboek ‘Mama voor Altijd’. "

  B mama voor altijdB mama voor altijd


Het invulboek "Mama voor Altijd’ leidt je door twaalf thema’s: van het begin van de zwangerschap tot aan het herdenken van het kindje. Vol met ideeën, teksten, vragen, gedichten en oefeningen die helpen om gevoelens en gedachten een plek te geven.

Het invulboek geeft moeders houvast in een grillige periode van verdriet en rouw na het verlies van een kindje in de zwangerschap of rond de geboorte. Een boek om de liefde en herinneringen vast te houden. Voor altijd.

Het invulboek is geschikt voor moeders, maar ook voor professionals. Het kan een waardevolle bijdrage leveren aan coachings- en begeleidingstrajecten.

Mama voor altijd
Auteur: Sophie Verhoeven

Bestellen kan voor 24,95 via de site van Sophie Verhoeven, klik hier