U bent hier

U bent hier

Anders nabij. De stille kracht van ouders na de dood van hun kind.

Op 9 oktober 2018 lanceerden An Hooghe en vijf ouders die een kind verloren hebben, het boek 'Anders nabij'. Ze vertellen in hun eigen woorden over het leven voor en na de dood van hun kind. Eerlijk en authentiek. Bij momenten ontroerend. Anders nabij doorbreekt een taboe. Het geeft 'kracht' en 'hoop'. Het geeft steun aan lotgenoten en opent een hele wereld voor vrienden, familie, collega's op het werk en hulpverleners.

B Anders NabijHoe doe je dat: leven na zo’n tragische gebeurtenis?
Wat kan je eruit leren?
Hoe kan het dat je het soms ook als een ‘rijkdom’ gaat zien?
Beseffen mensen wel hoe graag je ook straks nog wil praten over je kind?

An Hooghe en Nils Van Uffelen willen al die moeilijke vragen heel graag beantwoorden. Om nog meer lotgenoten, vrienden, hulpverleners in de breedste zin van het woord, steun en hulp te bieden.

In het boek zit een sticker met een code. Met die code krijg je toegang tot materiaal dat dit boek tot leven brengt: video's, foto's, extra teksten, etc. .. Zo kan je bv. nu al kijken naar vijf bijzondere video's 'In gesprek met An', waarin An Hooghe je laat kennismaken met elk van de ouders apart.


Najaar 2019 zijn er nieuwe ontmoetingen en boeklezingen in West Vlaanderen gepland. Op een ontmoetingsmoment lezen auteurs stukjes voor uit het boek, de muzikale omkadering wordt verzorgd door lokale muzikanten.

Anders nabij.
De stille kracht van ouders na de dood van hun kind.
Auteurs: An Hooghe en Nils Van Uffelen
Uitgeverij: Charlotte
Prijs: 19,90 euro

Alle informatie vind je op https://www.andersnabij.be/